Καλώς ήρθες επισκέπτη!


Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Αποστολή Προϊόντων και Τρόποι Πληρωμής

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας, πραγματοποιούνται Δωρεάν*

και ισχύουν για αγορές άνω το 34 € χωρίς καμία απολύτως δική σας επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων ή εξόδων αντικαταβολής.

Για αγορές μικρότερες των 34 € εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 4,99 ευρώ.

 


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από το κατάστημά μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία λήψης τους, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι άμεσα διαθέσιμα.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ανέρχεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, όταν ο τόπος προορισμού βρίσκεται εντός αστικού κέντρου. Σε περίπτωση παραδόσεων σε απομακρυσμένες ή νησιωτικές περιοχές ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 4-6 εργάσιμες ημέρες.     

 


ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το κατάστημά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνεργάζεται με εταιρίες ταχυμεταφορών Courier, καθώς και με τα ΕΛΤΑ.
Ο τρόπος αποστολής, αντικατάστασης και επιστροφής των προϊόντων επιλέγεται από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή, αντικατάσταση ή επιστροφή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών, η αλλαγή μπορεί να γίνει κατόπιν έγγραφης συναίνεσης του καταστήματός μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 


ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το κατάστημά μας έχει επιλέξει την πληρωμή με αντικαταβολή ως τον πιο ασφαλή και εύκολο τρόπο πληρωμής των αγορών σας.
Με την παραλαβή της παραγγελίας σας καταβάλλετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών το συνολικό κόστος της αποστολής σας.

Επίσης η σελίδα μας υποστήρίζη και πληρωμή μέσω Paypal. 


ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@kouklaki.com εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.
Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.

 

 


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση), χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.
Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα επιστροφής/αντικατάστασης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@kouklaki.com, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής ή  αντικατάστασης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα.
Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος στις παραπάνω περιπτώσεις, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.

 

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή για λόγους που δεν εμπίπτουν στη σφαίρα ευθύνης της.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

BackTop